h1

Handmade day

юли 17, 2009

Вече е мина месец след събитието, но аз продължавам да получавам снимки и отзиви.
bobi
Мани ми изпрати снимка на нейната торбичка, а отсреща Боби с една от лампите ми.
Ето и свещичките с подложките за свещи, които направихме заедно с Мани, както и нейни лулички.
pipe

Още съжалявам, че не успях да присъствам.

7 Коментари

  1. Еййй този как прилича на мен 😀

    Тази лампа ми хареса много заради формата на бутилката (като от Димпъл малко) и това, че е пълна с пясъъъъък! Иначе доста се изумих от това колко плътна изглежда хартията на абажура и се чудих пропуска ли светлина?


  2. ЕЕ разкри ме, ти явно ги разбираш тия работи с алкохолите :P, наистина е Dimple. А на лампата съм качила снимка и в светнато състояние – https://irgal.wordpress.com/2009/06/30/26/#comments първата на снимката най-отгоре.


  3. А колко вата и каква крушка има вътре? Питам защото нашите две лампи са с доста и бих казал леко прозрачна дори тънка хартия, ама не изглеждат кой знае колко по-светли… А може би е и въпрос на снимане/обработка.


  4. Аз използвам енергоспестяващите крушки, които бяха доста силни, мисля че се равняваха на 100 вата. Имам приятел пожарникар и той изрично, ме предупреди, че е опасно да се използват обикновените крушки особено до хартия /имах лека поучителна лекция по въпроса/. Другия момент, е че като снимам изключвам всички светлини, така обектите се осветяват само от лампата. Определено не може да се чете на такава светлина, просто целта ми е да е по уютно и романтично. Обработката е минимална, колкото да цветовете на снимката до реалната обстановка. Сигурно се сещаш, че не се получава много. Обекта винаги остава малко по зелен или малко по червен. А да не говорим, че всеки ги вижда по различен начин на своя монитор. На живо нещата изглеждат съвсем различно.


  5. Яснооо… в нашите две съм сложил е.с. миньонки, които мисля се равняват на 75 вата (реални 12 или нещо такова). Ще взема да метна снимки тия… месеци, кат позапразни летния морско-планински сезон!


  6. Чакам с нетърпение снимки на бамбуковата лампа. Провериавам ти блога, но не съм я видияла до сега … дано не съм я пропуснала някъде из постовете.


  7. Не си – много юруш по местенца, а и чакам Гери да се върне от чужбина, за да помага. Сложно се смогва с работа + голямо хоби + яко трип 😀Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: