h1

Свещници за чаени свещи

август 4, 2009

Реших, че малко по стари неща, които съм правила, също могат да влязат тук. А пък е крайно време и да попълня категорията „Свещници, вази, кутийки за бижута“. Кутийки вече съм сложила, за това идва ред на вазите и свещниците. Обичам за тези неща да ползвам стари стъклени шишета, които е трябвало да изхвърля.

Candle_holder

vase_with_blur

Харесвам, когато стъклото е матово, свещите блестят по особен начин.

Advertisements

2 Коментари

  1. незнам дали ги продавате, но се осъзнайте че ако е така продавате счупени бутилки и чаши и всякакви боклуци! Срамота!


  2. Много се радвам, че сте забелязали, че са боклуци! 🙂 Идеята на целия блог е да се дадат идеи, как да използваме всякакви неща, които по принцип изхвърляме, по един по-нестандартен и приятен начин. Повечето неща, които виждате в постовете са от рецеклирани материали. Тези свещници например са част от бутилки, които лично съм срязала по една стара и доста забавна технология с конец и спирт. Нещата са единични бройки и ги продавам само, ако някой ги поиска. Колкото до срама… ами не ме е срам, даже май малко се гордея и със сигурност се забавлявам и то много! А иначе хората имат свободното право да избират какво да гледат и дали да си купят нещо хендмейд-рецеклирано или нещо с много лъскав брокат и паетки произведено в Китай. Важното е да са щастливи :)!Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: