h1

Резултати от Великден 2012

април 21, 2012

Великден мина. Яйцата са изядени. Все пак реших да споделя резултати от таз годишните опити. Не съм сигурна дали трябва да кажа, че опитите са успешни, т.к. се разминаха доста oт очакванията. Все пак станаха интересни и открихме още цветове. Този път главно действащо лице беше сестра ми и тя свърши по-голямата част (да не кажа всичката) от работата. За което и благодаря, разбира се.

Да започна с фаворитът ми за тази година. Прекрасно наситено тъмно синьо. Всъщност си го представяхме ярко червено, т.к чаят от хибискус /каркаде/ е с доста наситен червен цвят. Е да, но с изстиването на водата стана ето това.

Както се бях зарекла направихме и опит с чай от мате. Получи се зелено, макар и не толково наситено, колкото си мислехме. Вижда се в средата на купата. За зелено пробвахме и със спанак, но беше много слабо.

Яйцата киснати в куркума за първа година излязоха по-бледо жълти – двете яйца в ляво и в дясно от зеленото. Тъмните яйца станаха все пак по-наситени.

Интересен е и резултата от плодовете на бъз. Очакванията ни бяха за синьо, но всъщност се получи нещо като сиво-кафеникаво. Тъмните яйца си излязаха направо кафеви.

До година продължаваме опитите с пълна сила.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: