h1

За мен

а тези, които не ме познават аз съм Ирина. Работя като дизайнер. Обичам си работата и я съчетавам с желанието да създавам и нещо с ръцете си. Ето за това празни бутилки, счупени чаши, чини (и какви ли още не битови отпадъци, които трябва да хвърля) складирам, преработвам и им давам втори живот. Бих казала, втори творчески живот. Свещници и вази са любими неща, които изработвам. Даже за моята сватба (още понякога ми е странно, когато казвам, че съм омъжена 🙂 ))) всичко беше hand made – роклята, бижутата, букетите, шампанското, чашите…

Наскоро се оформи и идеята за лампи. Хареса ми идеята за рециклиране на хартиените отпадъци в домашни условия. Оказа се, че не е толкова трудно. За лампите съчетах ръчната хартия със стъклени основи и малко декоративни елементи. Резултатът е екстравагантен акцент в стаята за през деня, а вечер приглушена светлина, с романтичен и неангажиращ уют.

Пишете ми, ако харесате нещата ми, ще се радвам да получа коментари, както и да обменя опит с хора, които се занимават с подобни дейности.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: